A3 Bredband 300/300 Mbit/s

LOKAL LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD
Med huvudkontor i Umeå och som stolt sponsor till Björklöven och A3 Basket är vi ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar vår hemmaplan. Med pålitlig teknik som ger dig tid över till annat gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet.

SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV

Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router. Läs mer om detta på www.a3.se.

ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET!
Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Vi erbjuder dessutom det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus som gör att du släppa oron för virus och onlinebedrägerier.

LÅNG ERFARENHET
Namnet A3 är nytt men vi har lång erfarenhet. A3 bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå så vi har mer än 15 års erfarenhet av att erbjuda bredband och mobiltelefoni.

Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster. Supererbjudande på mobilabonnemang, mobiltelefoner, hörlurar med mera!

A3: Connect to life.

Månadskostnad 115,00 kr

Startkostnad 0,00 kr

Bindningstid 0 mån

Uppsägningstid 1 mån

Dokument

Övrig information

RING MED A3, STÖTTA LÖVEN!
Visa ditt stöd för Löven i mobilen så gör vi detsamma! Du får Löven i luren och vi skänker 10 kr/månad för varje abonnemang till Lövens ungdomsverksamhet.
Tillsammans stöttar vi de rätta färgerna. Vi har både privat- och företagsabonnemang!

https://a3.se/bjorkloven

Leveransinformation

Hanteringstid för beställd tjänst är 1-5 arbetsdagar.

Villkor

- 0 månaders bindningstid.
- 1 månads uppsägningstid.
- Kampanjen gäller nya kunder till A3-koncernen.
- 1 Kampanj per hem/hushåll